Hrvatski vaterpolisti u subotu igraju pripremnu utakmicu protiv Crne Gore

Petak, 10. srpnja 2015. 18:57 Napisao/la  SC

Utakmica u šibenskom bazenu Crnica počinje od 20.30 sati 

Hrvatska vaterpolska reprezentacija okupila se u Šibeniku na pripremama za Svjetsko prvenstvo, koje se održava u ruskom Kazanu od 24. srpnja do 9. kolovoza. Barakude su odradile planirane treninge, a svoju spremnost za najveći ovogodišnji izazov pokazat će na šibenskom bazenu Crnica u subotu, 11. srpnja, od 20.30 sati na prijateljskoj utakmici s Crnom Gorom.

- Pripreme idu onako kako smo i planirali, a utakmica sa Crnom Gorom će nam u ovom trenutku izvrsno doći. Nakon toga slijedi kratak odmor, ponovno okupljanje u Šibeniku a završni dio priprema odradit ćemo u Zagrebu gdje ćemo odrediti i 13 igrača za Svjetsko prvenstvo u Kazanu, izjavio je izbornik Hrvatske Ivica Tucak.

Na utakmici protiv Crne Gore igraju: Josip Pavić, Damir Burić, Antonio Petković, Luka Lončar, Maro Joković, Luka Bukić, Ante Vukičević, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Fran Paškvalin, Anđelo Šetka, Paulo Obradović, Marko Bijač, Franko Geratović, Marko Macan, Ivan Marcelić, Petar Muslim i Ivan Buljubašić.

Nakon priprema u Šibeniku i kratkog odmora, hrvatske vaterpoliste očekuje i pripremni turnir u Srbiji te završne pripreme za Kazan u Zagrebu.

Ulaz na utakmicu besplatan je za sve posjetitelje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.