Hrvatska u ponedjeljak u Rijeci dočekuju Crnu Goru, Tucak želi osvojiti Svjetsku ligu i direktan plasman na OI

Srijeda, 24. prosinca 2014. 11:46 Napisao/la  SC

Ulaz na utakmicu Hrvatska – Crna Gora besplatan je za sve posjetitelje, a utakmica se igra u ponedjeljak, 29. prosinca u 16.45 sati, na bazenu Kantrida

Nakon božićnih blagdana provedenih u krugu obitelji, hrvatski vaterpolski reprezentativci okupljaju se već ove subote, da bi u Rijeci branili boje Hrvatske protiv jakog rivala Crne Gore, u dosad najznačajnijoj utakmici nove sezone FINA Svjetske lige. Utakmica se igra u ponedjeljak, 29. prosinca u 16.45 sati, a ulaz na bazen Kantrida besplatan je za sve posjetitelje.

- Prva teška utakmica u novoj sezoni Svjetske lige. Ovo je protivnik koji izaziva sav naš respekt, protivnik iz vrha svjetskog vaterpola i morat ćemo pružiti zaista maksimalno dobru igru ako želimo pobjediti. Ove godine nas zanima plasman na Olimpijske igre i, ako je moguće, osvajanje Svjetske lige, jer pobjednik ide direktno u Rio, izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Nakon pobjeda protiv Turske i Francuske, hrvatska vaterpolska reprezentacija vodeća je u grupi C. Pobjedom protiv Crne Gore imala bi velike šanse za odlazak na finalni turnir koji se igra u Italiji, a pobjednik ovogodišnje Svjetske lige izravno će se plasirati na Olimpijske igre 2016. u Riju. U grupi C Barakude se bore s  Crnom Gorom, Italijom, Turskom i Francuskom.

Za Hrvatsku će protiv Crne Gore igrati: Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Luka Lončar, Ivan Buljubašić, Andro Bušlje, Damir Burić, Maro Joković, Miho Bošković, Paulo Obradović, Sandro Sukno, Petar Muslim i Luka Bukić.

Ulaz na utakmicu Hrvatska – Crna Gora besplatan je za sve posjetitelje, a utakmica se igra u ponedjeljak, 29. prosinca u 16.45 sati, na rječkom bazenu Kantrida.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.