Hrvatski vaterpolisti pred odlazak u Tokio osvojili turnir u Cagliariju

Subota, 10. srpnja 2021. 21:56 Napisao/la  SC

Odlično smo odigrali još jedan turnir te ga zasluženo osvojili, ovo je dobra uvertira u ono najbitnije što nam slijedi, Olimpijske igre, kaže izbornik Ivica Tucak

Osvojili Sardinia Cup
Osvojili Sardinia Cup

Drugog dana turnira u Cagliariju hrvatski vaterpolisti pobijedili su aktualne svjetske prvake Talijane rezultatom 15:12 (3:4, 1:6, 6:2, 2:3).

Time su postali pobjednici Sardinia Cupa, turnira na kojem su uz domaćine Talijane nastupili Rusi.

U prvoj utakmici Hrvatska je uvjerljivo pobijedila (14:5) Rusiju.

- Odlično smo odigrali još jedan turnir te ga zasluženo osvojili. Ovo je dobra uvertira u ono najbitnije što nam slijedi, Olimpijske igre. Veseli me dobra igra. Danas smo u prve dvije četvrtine svjedočili fenomenalnoj igri, žao mi je što u istom visokom ritmu nismo ostali do kraja. U trećoj četvrtini ušli smo u određene probleme, što je dobro da nam se dešava sada, na ovim turnirima. No znali smo reagirati i iščupati se. Drago mi je da smo imali ovakvu utakmicu, koja nije išla jednosmjernom ulicom, već da smo ušli u određene probleme i reagirali na dobar način te pobijedili, rekao je izbornik Ivica Tucak.

Sada slijedi nekoliko dana odmora nakon čega se se igrači 15. srpnja okupiti u Zagrebu, gdje će trenirati do polaska u Tokio 19. srpnja.

Evo strijelaca protiv Italije u Cagliariju:

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.