Hrvatski vaterpolisti pobijedli Srbiju i odigrali neodlučeno protiv Grčke

Subota, 05. srpnja 2014. 00:05 Napisao/la  SC

Rezultati: Hrvatska - Srbija 10:8, Hrvatska - Grčka 7:7

Hrvatski vaterpolisti odigrali su neodlučeno protiv Grčke u drugoj utakmici pripremnog turnira pred nastup na EP u Mađarskoj, koje će se od 14. do 27. srpnja održati u Budimpešti. Hrvatska i Grčka utakmicu u Maratonu završili su rezultatom 7-7 (3-2, 3-1, 1-2, 0-2).

Najefikasniji igrači u hrvatskim redovima bili su Joković s tri i Živković s dva gola, a među strijelce upisali su se i Buljubašić i Dobud. Kod Grka najviše golova su zabili Fountoulis (3) i Mourikis (2).

Hrvatska je nastup na Samaratzidis kupu otvorila u petak ujutro pobjedom protiv Srbije 10-8, a potom je  remizirala protiv Grčke. Na turniru nastupaju još i selekcije Italije, Grčke, te Španjolske.

U subotu će odabranici izbornika Ivice Tucka također odigrati dvije utakmice i to protiv Italije u 12.30 te Španjolske u 20 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.