Hrvatski vaterpolisti danas igraju protiv Brazila, utakmice Svjetske lige na Arenasportu

Utorak, 23. lipnja 2015. 10:57 Napisao/la  SC

Utakmica 1. kola (18.40, Arenasport): Hrvatska - Brazil.  Hrvatska igra u Skupini A s Brazilom, Mađarskom i Kinom, u Skupini B su Italija, SAD, Srbija i Australija


Marko Macan i Ivan Buljubašić otpali su s popisa izbornika vaterpolske reprezentacije Ivice Tucka, koji je na završni turnir Svjetske lige u Bergamo odveo 13 igrača.

Na popisu su vratari Josip Pavić i Marka Bijača, te Damir Burić, Antonio Petković, Luka Lončar, Sandro Sukno, Luka Bukić, Fran Paškvalin, Anđelo Šetka, Ante Vukičević, Andre Bušlje, Maro Joković, Paulo Obradović.

Hrvatska igra u Skupini A s Brazilom, Mađarskom i Kinom, u Skupini B su Italija, SAD, Srbija i Australija.

U 1. kolu Hrvatska u utorak, 23. lipnja, u 18.40 sati igra protiv Brazila, u srijedu, 24. lipnja, s početkom u 17.20 sati igra protiv Mađarske, u 3. kolu, u četvrtak, 25. lipnja, u 18.40 sati igra protiv Kine.

U petak, 26. lipnja, igraju se četvrtfinalni susreti (A1-B4, A2-B3, A3-B2 te A4-B1), u subotu, 27. lipnja, na rasporedu su polufinala, a u nedjelju, 28. lipnja utakmice za treće i prvo mjesto.

Pobjednik turnira u Bergamu izborit će plasman na Olimpijske igre, koje se iduće godine igraju u Rio de Janeiru.

Utakmice hrvatske reprezentacije mogu se gledati u izravnim prijenosima na Arenasportu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.