Hrvatski reprezentativci odradili treninge u Kazanu, u ponedjeljak otvaranje SP-a protiv Kanade

Nedjelja, 26. srpnja 2015. 15:39 Napisao/la  SC

Odradit ćemo još nekoliko treninga, analizu protivnika, pripremiti se i već sutra moramo pokazati sve što možemo, izjavio je izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak.

Hrvatski vaterpolski reprezentativci, predvoðeni izbornikom Ivicom Tuckom, doputovali su u Kazanj. Put je bio dug, letovi su kasnili, no doèekali su ih zaista odlični uvjeti, pa æe time i aklimatizacija biti lakša. Oduševljeni kompleksom, smještajem i svim dosad viđenim, naši su reprezentativci odradili prve treninge na FINA Svjetskom prvenstvu.

- Put je prošao naporno, kao što smo i očekivali. Nažalost, imali smo problem s kašnjenjem i to nas je malo poremetilo. Nema puno vremena do prve utakmice, ali što je - tu je. Ovdje su zaista fantastični uvjeti, od smještaja do bazena, sve izgleda impresivno. Odradit ćemo još nekoliko treninga, analizu protivnika, pripremiti se i već sutra moramo pokazati sve što možemo, izjavio je izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak.

Prvu utakmicu naši reprezentativci, uz izravan prijenos na HTV 4, igraju u ponedjeljak, 27. srpnja u 8.30 sati. Nakon dana odmora, iduću utakmicu igraju u srijedu, 29. srpnja, protiv Brazila, u 20.30 sati, dok posljednju utakmicu u skupini igraju u petak, protiv Kine, u 16.30 sati.

U Rusiju su, pod vodstvom izbornika Ivice Tucka, otputovali: kapetan Josip Pavić, Damir Burić, Antonio Petković, Luka Lončar, Maro Joković, Luka Bukić, Petar Muslim, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Fran Paškvalin, Anđelo Šetka, Paulo Obradović i Marko Bijač.

Potsjetimo, na prošlom Svjetskom prvenstvu u Barceloni, prije dvije godine, Barakude su osvojile brončanu medalju. Ovogodišnje FINA Svjetsko prvenstvo traje od 24. srpnja do 9. kolovoza, a muški vaterpolski turnir igra se od 27. srpnja do 8. kolovoza 2015.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.