Hrvatski reprezentativci odradili treninge u Kazanu, u ponedjeljak otvaranje SP-a protiv Kanade

Nedjelja, 26. srpnja 2015. 15:39 Napisao/la  SC

Odradit ćemo još nekoliko treninga, analizu protivnika, pripremiti se i već sutra moramo pokazati sve što možemo, izjavio je izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak.

Hrvatski vaterpolski reprezentativci, predvoðeni izbornikom Ivicom Tuckom, doputovali su u Kazanj. Put je bio dug, letovi su kasnili, no doèekali su ih zaista odlični uvjeti, pa æe time i aklimatizacija biti lakša. Oduševljeni kompleksom, smještajem i svim dosad viđenim, naši su reprezentativci odradili prve treninge na FINA Svjetskom prvenstvu.

- Put je prošao naporno, kao što smo i očekivali. Nažalost, imali smo problem s kašnjenjem i to nas je malo poremetilo. Nema puno vremena do prve utakmice, ali što je - tu je. Ovdje su zaista fantastični uvjeti, od smještaja do bazena, sve izgleda impresivno. Odradit ćemo još nekoliko treninga, analizu protivnika, pripremiti se i već sutra moramo pokazati sve što možemo, izjavio je izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak.

Prvu utakmicu naši reprezentativci, uz izravan prijenos na HTV 4, igraju u ponedjeljak, 27. srpnja u 8.30 sati. Nakon dana odmora, iduću utakmicu igraju u srijedu, 29. srpnja, protiv Brazila, u 20.30 sati, dok posljednju utakmicu u skupini igraju u petak, protiv Kine, u 16.30 sati.

U Rusiju su, pod vodstvom izbornika Ivice Tucka, otputovali: kapetan Josip Pavić, Damir Burić, Antonio Petković, Luka Lončar, Maro Joković, Luka Bukić, Petar Muslim, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Fran Paškvalin, Anđelo Šetka, Paulo Obradović i Marko Bijač.

Potsjetimo, na prošlom Svjetskom prvenstvu u Barceloni, prije dvije godine, Barakude su osvojile brončanu medalju. Ovogodišnje FINA Svjetsko prvenstvo traje od 24. srpnja do 9. kolovoza, a muški vaterpolski turnir igra se od 27. srpnja do 8. kolovoza 2015.

loading...