PRIPREME ZA EP

Hrvatski vaterpolisti ostvarili tri pobjede na turniru

Ponedjeljak, 23. lipnja 2014. 04:31 Napisao/la  SC

3. kolo turnira u Zagrebu: Hrvatska - Španjolska 12:11 (2:1, 3:3, 3:4, 4:3)

Hrvatski vaterpolisti bez poraza su okončali nastup na međunarodnom pripremnom turniru u Zagrebu uoči nastupa na Europskom prvenstvu, koje će se od 14. do 27. srpnja održati u Budimpešti. Izabranici Ivice Tucka u posljednjem su dvoboju pobijedili Španjolsku 12:11 (2:1, 3:3, 3:4, 4:3). Drugo mjesto pripalo je Italiji s četiri, treće Španjolska s dva, dok je posljednja Rusija ostala bez bodova.

Strijelci za Hrvatsku bili su Bukić i Sukno s po tri, Joković dva te Buljubašić, Bušlje, Dobud i K. Milaković s po jednim golom, dok su za Španjolsku zabijalii Espanol, i to tri puta, Fernandez i Xavi Garcia po dva, te Munarriz, Minguell, Sziranyi i Mallarach po jedan pogodak.

Nakon zagrebačkog turnira hrvatski reprezentativci imat će tri dana odmora, a novo okupljanje je u četvrtak, 26. lipnja u Rijeci odakle naši najbolji vaterpolisti putuju na posljednji pripremni turnir koji će se od 4. do 7. srpnja održati u Ateni a na kojem će nastupiti još i reprezentacije Srbije, Grčke i Italije. Prije odlaska u Mađarsku naši će reprezentativci imati završne pripreme u Zagrebu, a na EP-u ih očekuje jaka skupina s reprezentacijama Mađarske, Srbije, Španjolske, Francuske i Njemačke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.