EP U VATERPOLU

Hrvatska ispala iskazavši niz slabosti

Ponedjeljak, 23. siječnja 2012. 17:16 Napisao/la  I. V.

 Hrvatska iskazala slabosti kao nikada prije u Rudićevu mandatu

Hrvatska je ispala s Europskog prvenstva u vaterpolu nakon što je u posljednjem kolu utakmica u skupini Crna Gora pobijedila Srbiju rezultatom 11:7, dok je Njemačka bila bolja od Rumunjske (10:9).

Pobjeda Crnogoraca ni u jednom trenutku utakmice nije došla u pitanje, što znači da se Hrvati nisu imali čemu nadati od prve minute utakmice u kojoj je Srbija morala pobijediti. Srpske najave o utakmici koja život znači, pokazale su se točne samo u hrvatskom slučaju. Koliko god se Crnu Goru ne može podcijeniti, Srbija na ovom turniru igra daleko bolje od onoga što je pokazala u utakmici protiv Crne Gore.

Njemačka je nešto teže od očekivanog pobijedila (10:9) Rumunjsku, njemački vaterpolisti sačuvali su prednost (4:2) iz 1. četvrtine do kraja utakmice

Jasno da se krivci za hrvatski neuspjeh nalaze u hrvatskoj, a ne nekoj drugoj reprezentaciji. Hrvatska od danas više nije europski prvak jer je na ovom turniru iskazala niz slabosti kakve nikada prije nije iskazivala u Rudićevu mandatu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.