FINA Svjetska liga: Hrvatski vaterpolisti u utorak u Patrasu igraju protiv Grčke

Ponedjeljak, 10. ožujka 2014. 10:22 Napisao/la  SC

 Ako budemo kompletni, možemo ostvariti dobar rezultat, kaže Tucak o ždrijebu EP-a

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u utorak od 20 sati u Patrasu igra uzvratnu utakmicu FINA Svjetske lige protiv Grčke. Vaterpolisti još uvijek imaju teoretske šanse za prolazak na finalni turnir u Dubai.

- Idemo pokušati pobijediti! I dalje smo u igri za odlazak na finalni turnir, no nismo kompletni i to nam predstavlja problem. Grčku treba respektirati, jer je zaista sjajna reprezentacija koja je napravila veliki skok u svjetskom vaterpolu i očekuje nas teška utakmica, kaže izbornik Ivica Tucak, koji je prokomentirao ždrijeb skupina EP-a 2014. godine.

Hrvatska se nalazi u skupini s domaćinom Mađarskom, Španjolskom, Francuskom, Njemačkom i Srbijom.

- Nismo mogli dobiti težu skupinu.  Srbija i Mađarska su vrh Svjetskog vaterpola, no smatram da imamo snage i ako budemo kompletni, možemo ostvariti dobar rezultat, kaže Tucak.

- Bit će zaista teška utakmica u Grčkoj. Idemo na put oslabljeni, bez Andra Bušlje i Sandra Sukna. Moramo zaigrati kao protiv Slovačke i bit ćemo na dobrom putu. Nemam posebnih komentara na ždrijeb EP-a, takav je kakav je i možemo svakog dobiti, izjavio je kapetan Josip Pavić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.