Europa Cup: Hrvatska vaterpolska reprezentacija u četvrtak igra protiv Grčke

Srijeda, 14. veljače 2018. 16:25 Napisao/la  SC
Ivan Krapić
Ivan Krapić

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u četvrtak na bazenu splitskom Poljudu igra prvi susret HEP Europa Cupa, novoga natjecanja pod kapom LEN-a.

Prvi protivnik je Grčka, utakmica počinje od 19 sati.

- Izuzetno mi je drago da nakon nekoga vremena, odnosno susreta s Rusijom u Zadru, igramo opet doma. Svugdje smo super primljeni, ne sumnjam da će tako biti i u Splitu, pogotov što će utakmica s Srbijom imati humanitarni karakter te da će tribine biti ispunjene do posljednjega mjesta. Što se tiče protivnika, Grčka i Srbija su top-ekipe, izuzetno motivirajuće te sa nadam da će biti pravi mamac za splitsku publiku. Igramo doma, svjetski smo prvaci te kao takvi se imamo pravo nadati pobjedama, a dat ćemo sve od sebe kako bismo ih i ostvarili, kaže Ivan Krapić, centar splitskoga Jadrana.

Raspored,
četvrtak: Malta – Srbija (17.30), Grčka – Hrvatska (19),
petak: Nizozemska – Malta (10.30), Srbija – Grčka (17.30), Hrvatska – Nizozemska (19),
subota: Srbija – Nizozemska (10.30), Grčka – Malta (17.30), Hrvatska – Srbija (19),
nedjelja: Nizozemska – Grčka (10), Malta – Hrvatska (11.30).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.