EP: Talijanske vaterpolistice pobijedile hrvatsku reprezentaciju rezultatom 31:2

Petak, 15. siječnja 2016. 19:48 Napisao/la  SC

Utakmica 3. kola: Hrvatska - Italija 2:31


Hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija poražena je u trećem kolu grupe B Europskog prvenstva u Beogradu od jedne od najjačih reprezentacija na prvenstvu, Italije je pobijedila rezultatom 31:2 (8:0, 7:0, 8:1, 8:1). Za Hrvatsku su po jedan gol dale Dina Lordan i Ivana Butić.

- Italija je nažalost trebala što bolju gol-razliku. Cure su dale koliko su mogle, a neke smo morali i odmoriti. Bilo je dosta krivih dodavanja, a protivnik je bio jednostavno vrhunski. Italija će se ovdje sigurno boriti za zlatnu medalju. Ovaj će nam turnir poslužiti da skupimo što više iskustva za one sljedeće, izjavio je izbornik Nikša Savin.

Na Europskom prvenstvu u Beogradu za Hrvatsku igraju: Aleksandra Ratković, Sara Srhoj, Anamarija Brnas, Julija Božan, Matea Skelin, Tereza Balić, Lea Gegić, Dina Lordan, Petra Bukić, Ivana Butić, Emmi Miljković, Petra Županić i Domina Butić.

Nakon tri poraza, hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija u grupi B iduću utakmice igra u nedjelju, 17. siječnja, u 11 sati protiv Francuske, dok posljednju utakmicu u grupi igra, 19. siječnja u 12.30 sati protiv Njemačke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.