BARAKUDE U PERTHU

Australci spojili zvijezdu vaterpola i nogometa

Četvrtak, 17. siječnja 2013. 18:17 Napisao/la  SC

Vaterpolisti Nikša Dobud i Sam Quinn te igrač australskog nogometa Scota Lycetta družili su se van sportskih terena

Na zanimljiv način Australci su predstavili nadolazeću trening utakmicu između vaterpolista Australije i Hrvatske koja je na raspoedu u subotu od 8.30 sati po srednjeeuropskom vremenu. Izabranici Ivice Tucka na drugom kraju svijeta pripremaju se za utakmice Svjetske lige, a domaćin je na jednom mjestu spojio vaterpoliste Nikšu Dobuda i Sama Quinna, te Scota Lycetta, igrača australskog nogometa, sport koji je najsličniji ragbiju.  

Spomenuti trojac zajedno ima 608 centimetara i 342 kilograma. Nikša je priznao da je već ranije u tjednu pogledao na televiziju utakmicu Melbournea i West Coasta.

- Bila je to jako dobra i zanimljiva utakmica, rekao je Dobud na što je Lycett odgovorio.

- Imam jako puno respekta za vaterpoliste i vaterpolo. Nikada nisam igrao vaterpolo, ali gledao sam ga na Olimpijskim igrama i vrlo je naporan. Ima jako puno grubosti pod vodom i mislim da to ipak nije sport za mene, rekao je Scott Lycett.

S druge strane australski mediji istaknuli su da je ovo odlična prilika za Australiju da trenira s jednom od najboljih reprezentacija svijeta i ujedno jednim od najboljih centara na svijetu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.