Barakude na SP-u u skupini s Mađarskom, Brazilom i Japanom

Utorak, 18. travnja 2023. 13:39 Napisao/la  SC
Barakude na SP-u u skupini s Mađarskom, Brazilom i Japanom

Hrvatska vaterpolska reprezentacija igrat će u skupini C na Svjetskom prvenstvu u japanskoj Fukuoki zajedno s Mađarskom, Brazilom i Japanom odlučeno je ždrijebom održanim u Ateni.

- Mogli smo proći možda i bolje u ždrijebu. Da smo recimo izvukli Kanadu umjesto Mađarske, onda bi ždrijeb bio odličan. Imat ćemo sigurno vrlo tešku utakmicu s Mađarskom, tešku i s Japanom kao domaćinom. Ako ne budemo prvi u skupini, onda imamo jako težak daljnji put jer u osmini finala čeka neka od tri super jake reprezentacije, teških suparnika. U tom pogledu, teže nije moglo, rekao je izbornik Ivica Tucak za HVS.

U skupini A su SAD, Australija, Kazahstan i Grčka, u skupini B Kina, Francuska, Kanada i Italija, a u skupini D Južna Afrika, Crna Gora i Španjolska.

Svjetsko prvenestvo igra se u srpnju, a Barakude prvu utakmicu igraju s Brazilom 17. srpnja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.