Andrej Plenković u Gružu otvorio prvenstvo i svjedočio pobjedi Hrvatske

Četvrtak, 04. siječnja 2024. 20:53 Napisao/la  SC
Andrej Plenković u Gružu otvorio prvenstvo i svjedočio pobjedi Hrvatske

Andrej Plenković otvorio je Europsko vaterpolsko prvenstvo u Dubrovniku.

- Velika čestitka vaterpolo klubu Jug, našem najtrofejnijem klubu, na prvih 100 godina postojanja. Nadam se da će uz vaše navijanje ovdje u Dubrovniku, uz navijanje u Zagrebu, naši vaterpolisti ponoviti uspjeh iz Splita prije godinu i pol dana. Nikad nijedno prvenstvo nije bilo organizirano u samo šest tjedana, a to je uspjelo zahvaljujući djelatnicima Hrvatskog vaterpolskog saveza, kubova Jug i Mladost i mnogima koji su napravili pravo malo čudo. Hvala vam uime hrvatske Vlade, rekao je na otvaranju premijer Plenković. 

Hrvatski premijer gledao je u Gružu utakmicu između Hrvatske i Španjolske u društvu potpredsjednika Vlade i ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branka Bačića, dubrovačkog gradonačelnika Mate Frankovića, predsjednik LEN-e Antonija Silve, stranačkih kolega iz Dubrovačko-neretvanske županije i vaterpolskih dužnosnika.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.