RATKO RUDIĆ ODLAZI

Dosta je bilo, red je da priliku dobiju mlađi treneri

Četvrtak, 13. rujna 2012. 08:33 Napisao/la  SC

Trofejnog trenera će na mjestu izbornika zamjeniti Elvis Fatović ili Ivica Tucak

Ratko Rudić u četvrtak je i definitivno potvrdio odluku da više neće biti izbornik vaterpolske reprezentacije. Rudiću je istekao četverogodišnji ugovor koji više ne namjerava obnavljati. Svoju odluku objasnio je na konferenciji za novinare.

- Dosta je bilo, 30 godina na klupi je i mene umorilo. Red je da priliku dobiju mlađi treneri, objasnio je trofejni trener, koji će ostati raditi u Savezu kao sportski direktor svih reprezentacija te kao savjetnik.

- Zlato na Olimpijskim igrama najviše je što se može postići. Došli smo do vrha! Olimpijske igre u Pekingu nisam prežalio sve do osvajanja zlata u Londonu. Energiju nisam izgubio, ali u drugoj ulozi mogu biti korisniji, dodao je Rudić.

Novog izbornika treba tražiti između Elvisa Fatovića i Ivice Tucka, koji su bili Rudićevi pomoćnici. Kuloari tvrde da Tucak ipak ima nešto veće šanse. No, Upravni odbor HVS-a dati će konačan odgovor..

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.