PRIMORJE - JUG (HTV 2, 18.30) Trsatska zvona zvone da pozdrave šampione...

Subota, 23. svibnja 2015. 13:57 Napisao/la  SC

 Vrhunski vaterpolo, medijske tenzije koje utakmicama daju posebnu draž i užarena atmosfera na bazenima u Gružu i Kantridi, jamče spektakularni kraj sezone...


Primorje ili Jug, pitanje je večeras! Prvi put u povijesti Primorje i Jug igraju majstoricu za prvaka, peta utakmica doigravanja za prvaka igra se od 18.40 sati na Bazenima Kantrida u izravnom televizijskom prijenosu (HTV 2). Primorje igra utakmicu za drugu, Jug za dvanaestu titulu hrvatskog prvaka.

Jug je zadnja momčad koja je pobijedila Primorje na Kantridi. Prije 749 dana u prvoj utakmici doigravanja za prvaka Jug je ostvario pobjedu u Rijeci, što je na kraju presudilo u finalnoj seriji(3:1). Prošle godine Jug nije igrao finale, Mladost je iznenadila Jug u polufinalu i osigurala doigravanje za prvaka protiv Primorja. U finalnoj seriji nije bilo neizvjesnosti, Primorje je trima pobjedama (3:0) osvojilo prvu titulu prvaka nakon 76 godina.

Ove godine igra se najzanimljivije doigravanje za prvaka, Primorje i Jug spadaju u uski krug najboljih svjetskih klubova. 


Primorje ili Jug, pitanje je večeras! Prvi put u povijesti Primorje i Jug igraju majstoricu za prvaka, peta utakmica doigravanja za prvaka igra se od 18.40 sati na Bazenima Kantrida u izravnom televizijskom prijenosu (HTV 2). Primorje igra utakmicu za drugu, Jug za dvanaestu titulu hrvatskog prvaka.

Jug je zadnja momčad koja je pobijedila Primorje na Kantridi. Prije 749 dana u prvoj utakmici doigravanja za prvaka Jug je ostvario pobjedu u Rijeci, što je na kraju presudilo u finalnoj seriji(3:1). Prošle godine Jug nije igrao finale, Mladost je iznenadila Jug u polufinalu i osigurala doigravavanje za prvaka protiv Primorja. U finalnoj seriji nije bilo neizvjesnosti, Primorje je trima pobjedama (3:0) osvojilo prvu titulu prvaka nakon 76 godina.

Ove godine igra se najzanimljivije doigravanje za prvaka, Primorje i Jug spadaju u uski krug najboljih svjetskih klubova. Vrhunski vaterpolo, medijske tenzije koje utakmicama daju posebnu draž i užarena atmosfera na bazenima u Gružu i Kantridi, jamče spektakularni kraj sezone.

Dok "Trsatska zvona zvone da pozdrave šampione", vaterpolisti Primorja pripremaju novu feštu riječkog sporta...

FINALNA SERIJA SEZONA 2014./15.
prva utakmica, 6. svibnja, Rijeka: Primorje EB – Jug CO 9:8
druga utakmica, 9. svibnja, Dubrovnik: Jug CO – Primorje EB 13:12 nakon peteraca (8:8)
treća utakmica, 16. svibnja, Rijeka: Primorje EB – Jug CO 9:8
četvrta utakmica, 20. svibnja, Dubrovnik: Jug CO – Primorje EB 12:11 nakon peteraca (7:7)
peta utakmica, 23. svibnja, Rijeka: Primorje EB - Jug CO (18.30 sati/HTV 2)

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.