PRIMORJE EB - JUG CO Paolo Obradović: Zašto mi ne bismo pobijedili na Kantridi?!

Srijeda, 11. veljače 2015. 11:23 Napisao/la  Tonči Vlašić/Dubrovački vjesnik

Liga prvaka, Bazeni Kantrida (18.50, HTV 2): Primorje - Jug. Jugaši su u Rijeci bez Nikše Dobuda, koji će večeras odraditi i posljednju, treću utakmicu kazne za ispad u Beogradu

Četiri razlike prije četiri dana u Gružu za Primorje protiv Juga u borbi za vrh Lige za prvaka Regionalne lige, riječki sastav je uspjehom 12:8 preskočio Jugaše te preuzeo vodstvo, a večeras na Kantridi isti suparnici ogledat će se za bodove u Skupini B europske Lige prvaka.

Jugaši su opet vodeći sastav skupine, a Primorje uspjehom želi izgurati momčad Miha Bobića s prve pozicije. I dok u Ligi za prvaka Regionalne lige prvo mjesto na kraju donosi domaćinstvo završnog turnira i poziciju broj jedan u doigravanju za prvaka Hrvatske, u Skupini B europske Lige prvaka pobjednik će se odmarati prvog dana završnog turnira europske Lige prvaka, kada će se u bazenu za prolaz među četiri boriti drugoplasirani i trećeplasirani sastavi skupina.

Iako će se tek večeras stići na pola puta natjecanja u skupini, čudo bi se trebalo dogoditi da oba hrvatska kluba te mađarski Szolnok krajem svibnja ne zaigraju u Barceloni. Sad Jugu, Primorju i Szolnoku predstoji borba za pozicije. Prošla sezona je pokazala kako prvo mjesto u skupini i nije neka prednost. Radnički i Primorje su preskočili prvi dan zavšnog turnira, ali je do naslova stigla Barceloneta.

Jugaši su u Rijeci bez Nikše Dobuda, koji će večeras odraditi i posljednju, treću utakmicu kazne za ispad u Beogradu. Isto tako i Jug će na Kantridi zaključiti niz od tri utakmice s igračem manje u zapisniku. Kako je jučer Jug objavio, došao je kraj suspenziji Dobuda od strane Uprave kluba te će se isti priključiti treninzima prve momčadi, opet bit na raspolaganju treneru Bobiću te opet igrati za prvu momčad.

Što se tiče utakmice na Kantridi, druge Primorja i Juga u četiri dana, evo najave Paula Obradovića.

- Zašto mi ne bismo dobili Primorje na Kantridi, kao što je ono dobilo nas u Gružu prije četiri dana, istaknuo je Jugov reprezentativac.

U 18.50 sati Primorje EB i Jug CO na Kantridi počinju prvi od najmanje dva ogleda ove sezone u europskoj Ligi prvaka. HTV izravno na svom drugom programu prenosi hrvatski euroligaški derbi (tv).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.