Pogledajte podvodni kalendar VK-a Jug, Obradović kaže da je najteže bilo fotografu

Ponedjeljak, 15. prosinca 2014. 14:08 Napisao/la  SC

Deset kuna od svakoga prodanog kalendara bit će uplaćeno u svrhu pomoći oporavka Marijana Ogreste


Vaterpolski klub Jug odlučio je izdati posebno izdanje kalendara za 2015. godinu. Razmišljajući u kojem okruženju napraviti foto sesion. logičan izbor bio je voda i legendarni bazen u Gružu. Angažiran je podvodni fotograf Antonio Rossetti.

- Natježe je bilo fotografu, a mi smo se u vodi snalazili bez problema. Fizički je bilo zahtjevno, ali kad znate da radite nešto što izlazi iz okvira svakodnevnoga ništa nije teško. Nadam se da će se kalendar svidjeti prijateljima vaterpola, ali i da će privući poglede i krasiti zidove i onih koji nisu isključivo vezani uz naš sport, rekao je Paolo Obradović.

Cijena kalendara je 59.90 kuna, a 10 kuna od svakoga prodanog kalendara bit će uplaćeno u svrhu pomoći oporavka Marijana Ogreste, koji je teško stradao u prometnoj nezgodi prije gotovo četiri godine. Od tada je nepokretan i uz 24 satnu skrb roditelja potrebna mu je i svakodnevna fizoterapija.

- Nismo mogli napraviti bolji potez. Riječ je o mladiću s kojim sam išao u školu i s kojim sam na samim počecima trenirao vaterpolo. Nadam se da ćemo barem malo pomoći poboljšanju njegovog zdrastvenog stanja, rekao je Obradović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.