PH Vodili 14:0 u trećoj utakmici nakon što su dvije utakmice jedva dobili na peterce...

Nedjelja, 26. srpnja 2020. 14:19 Napisao/la  SC
PH Vodili 14:0 u trećoj utakmici nakon što su dvije utakmice jedva dobili na peterce...
Foto: www.dubrovackivjesnik.hr

Vaterpolisti Juga obranili su titulu prvaka protiv Mladosti pobjedom u trećoj utakmici koja još uvijek izaziva nevjericu.

Jug je pobijedio Mladost s čak 19:3!

- Ovo je trebalo doživjeti, fenomenalna naša utakmica. Vodili smo 14:0, možda je nešto slično bilo kada smo prije više sezona Bresciju vodili 9:0. ovo je bila izuzetno teška serija, prve dvije smo dobili na mišiće, sretno i spretno na petercu, a moglo se tada okrenuti i na njihovu stranu, ovakvu pobjedu našu igru, ovakvu razliku sigurno nitko nije očekivao. Nama se je dogodio jedan bezgrešni dan u kojemu je baš sve išlo. A na drugoj strani mladostašima baš ništa. Moram istaknuti našeg vratara koji je večeras sve branio i omogućio nam je jednu lagodniju igru, posebice u napadu. Skidam mu kapu. Prije početka utakmice lako je bilo primijetiti jednu pozitivnu nervozu, stvarno smo svim srcem htjeli ovu pobjedu. Ali, svima je jasno da krajnji rezultat nije objektivna razlika u kvaliteti između nas i Mladosti, kazao je Loren Fatović za SN.

Nevjerojatna pobjeda ostvarena je protiv momčadi koja je ove sezone osvojila Kup i Regionalnu ligu.

Jug je prvak postao 20 godina nakon prvog trijumfa u prvenstvu Hrvatske, ukupno je 16 puta postao hrvatski prvak, 38 puta osvajao je državna prvenstva...

Nikada s ovakvim rezultatom u jednoj finalnoj utakmici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.