PRIMORJE - PARTIZAN (18.15) Marko Elez: Ako krenemo jako nema straha za rezultat

Subota, 13. prosinca 2014. 11:38 Napisao  Patrik Mršnik

Neće nam sigurno biti lako, trebamo ući sa sto posto u tu utakmicu. Ako to učinimo onda za pobjedu ne bi trebalo biti strahovanja, rekao je Elez

Vaterpolisti Primorja večeras će od 18.15 sati zaključiti priču kada je riječ o domaćim ogledima za ovu kalendarsku godinu. Deseto kolo Triglav regionalne lige Riječanima donosi novi ogled protiv beogradskog Partizana. Suparnik je to koji je u trećem kolu, u ogledu tih dvaju momčadi na Banjici prouzrokovao mnoge probleme Primorju. Izabranici Ivana Asića svladali su tada Partizan s jednim pogotkom razlike pogotkom Cosmina Radua u posljednjim stotinkama utakmice. Jedna od najtrofejnijih svjetskih momčadi dolazi na Kantridu kako bi ponovno zaprijetila Primorju, koje ulazi u tjedan kada se po prvi puta dijeli srebrnina u vitrine osvajača Kupa Hrvatske.

- Bila je ta utakmica u Beogradu jako nezgodna, no više je to bio slučaj zbog nekog našeg opuštanja. Partizan jest mlada ekipa, ali je primjetno da dobro rade ti dečki, podsjećaju me neodoljivo na momčad zagrebačke Mladosti. Neće nam sigurno biti lako, trebamo ući sa sto posto u tu utakmicu. Ako to učinimo onda za pobjedu ne bi trebalo biti strahovanja, jasno je da je Primorje kod kuće apsolutni favorit, rekao je prije utakmice napadač Primorja Marko Elez.

Elez je u Primorje stigao ovog ljeta s reputacijom najboljeg strijelca talijanske Serie A. U kapici Savone splitski je Gruzijac postigao sedamdeset golova, isto je nastavio činiti i u natjecanjima u kojima Primorje lovi trofeje. Elez se u gruzijskoj reprezentaciji našao posredstvom tamošnje vaterpolske legende Revaza Čomakidzea koji ga je u tercetu sa splitskim centrom Marinom Franičevićem i nekadašnjim bekom Primorja Markom Jelačom doveo u njihove redove kako bi popularizirao sport u Gruziji. Odigrala je reprezentacija ovog ljeta i prvo Europsko prvenstvo u Budimpešti.

- Očekujem danas jednu sličnu utakmicu onoj protiv Mladosti kakvu smo odigrali prošlog petka. Nakon toga nas očekuje dvoboj u Ligi prvaka u Istanbulu protiv jedne nezgodne momčadi Galatasaraya koja na domaćem bazenu može predstavljati prijetnju. Pojačali su se, a k tome su i određena nepoznanica. No, vjerujem u ovu ekipu, jer mi ako odigramo na način na koji znamo, ne bi trebali imati problema ni sa kime, kaže Elez.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.