PRIMORJE - JUG; Sukno: Finale će biti vrhunska predstava; Dobud: Spremni smo za revanš

Nedjelja, 14. travnja 2013. 09:19 Napisao/la  Ivan Milatić

- Ne volim pričati unaprijed, bazen je jedino mjerilo, rekao je Sukno. - Bit će to utakmica dvaju  najboljih svjetskih ekipa, i zato očekujem veliku borbu, rekao je Dobud

 

 

 

Nakon odrađene obaveze protiv Budve m:tel vaterpolisti Primorja EB nisu se otputili prema svojoj  tradicionalnoj zagrebačkoj bazi, Hotelu "Four Points" već su se smjestili na tribinama da i uživo prouče protivnika. Najbolji igrač Jadranske lige Sandro Sukno najavio je finale protiv Juga koje se na bazenu Mladosti uz Savu igra u nedjelju u 17.30 sati.

- Nema sumnje, finale će biti vrhunska vaterpolska predstava. Vjerujem da će gledatelji doći na svoje  i nadam se da ćemo osvojiti drugi trofej u ovoj sezoni, rekao je Sandro Sukno nakon što je "Jug CO"  razbio "Mladost".

Spominjanje tvrdnje Nikše Dobuda da su Dubrovčani bolji nego u prvom dijelu sezone Sukna nije  pretjerano uzbudilo.

- To ćemo vidjeti u bazenu. Ne volim pričati unaprijed, bazen je jedino mjerilo. Mi se cijeli tjedan  spremamo za ovu utakmicu. Gledali smo snimke "Juga" i radili na taktici, a sada je najbitnije da u  finale uđemo hladne glave. Znamo koje su im najjače karike i pokušat ćemo iz zaustaviti. S druge  strane, imamo svoje adute,zaključio je Sukno.

Kapetan Juga CO Nikša Dobud nakon susreta s Mladosti realno je procijenio prikazanu igru.

- Konačni rezultat prikazuje realan odnos snaga. Možda smo bili malo opušteni u prvoj četvrtini, no u  nastavku smo počeli igrati obranu onako kako znamo. Nije ovo bilo ništa posebno, jer "Mladost" nema  širinu za ovako jaku utakmicu. To su sve mladi igrači koji će jednog dana biti kvaliteta hrvatskog  vaterpola. Sada su, međutim, još u fazi učenja i stjecanja iskustva - istaknuo je kapetan "Juga CO"  Nikša Dobud.

- Mislim da to nije nikakvo čudo. Prije dva mjeseca pobijedili smo ih 12:10, ali tada smo bili u  punom treningu za okršaje sa "Primorjem" u završnici sezone. Praktički smo iz teretane skočili u  bazen i odigrali koliko nam je trebalo,  dodao je kapetan Dubrovčana.

- Zna se zbog čega smo došli ovdje, spremni da se bacimo na glavu u obje utakmice. Prvu smo odradili,  a sada čekamo priliku da se Primorju revanširamo za poraz u finalu Kupa. Bit će to utakmica dvaju  najboljih svjetskih ekipa, i zato očekujem veliku borbu u svakom dijelu bazena i, nadam se, našu  pobjedu. Znam da smo podigli razinu naše igre u odnosu na prvi dio sezone. U nedjelju ćemo saznati  hoće li nam to biti dovoljno da pobijedimo Primorje, zaključio je Dobud.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.