Ivan Krapić, kapetan Primorja: Puni smo samopouzdanja, ovdje smo došli po četvrti trofej ove sezone

Petak, 30. svibnja 2014. 11:58 Napisao/la  Igor Vranić izvješćuje iz Barcelone

Polufinale Lige prvaka, petak (19.30): Barceloneta - Primorje. Ako u obrani budemo igrali kao ove sezone, smatram da smo u prednosti, kaže Krapić

Vaterpolisti Primorja u petak od 19.30 sati igraju polufinale Lige prvaka protiv domaće Barcelonete. Prijepodne na dan utakmice Primorjaši su se rasplivali po kišovitom i prohladnom vremenu za ovo doba godine. Vremenska prognoza predviđa manje padavina tijekom večernje utakmice što je dobra vijest za stotinjak navijača, koji će bodriti Primorje na otvorenom bazenu olimpijskog kompleksa. A vaterpolisti Primorja uoči utakmice protiv Barcelonete ne pate od kompleksa manje vrijednosti:

- Mislim da su igrači Barcelonete protiv Brescije igrali jako dobro, bili su plivački jako moćni i agresivni. Smatram da su bili bolji nego što ukazuje rezultat. Očekujemo da će isto tako agresivni biti protiv nas, pogotovo na našu vanjsku liniju s igračem manje. Ako u napadu budemo statični, možemo ući u probleme. Dogovorili smo se da ćemo biti agresivni, moramo paziti na njihovu kontru, ali je ključ uspjeha naša obrana. Ako u obrani budemo igrali kao ove sezone, smatram da smo u prednosti i da utakmicu možemo kontrolirati, rekao je kapetan Ivan Krapić nakon neposredno sastanka igrača i stručnog stožera u hotelu Barcelo Sants.

Samopuzdanje među igračima vidno raste kako se približava utakmica protiv jedine momčadi koja je ove sezone pobijedila Primorje. Bez obzira što je Barceloneta domaćin, igrači Primorja ostavljaju dojam da su favoriti. Međutim, Pro Recco je dokaz da favoriti nisu nedodirljiivi:

- Upravo to! Recco je bio apsolutni favorit, pa je izgubio od Partizana na penale. Na njihovom primjeru potvrdilo se da na Final Sixu nema favorita, svatko svakoga može dobiti, u knock-out utakmicama važna je psihološka priprema. Mislim da smo spremni, trenirali smo s Partizanom u Rijeci, uzeli smo tri trofeja ove sezone, puni smo samopouzdanja i ovdje smo došli po četvrti trofej. Tako ćemo se postaviti od početka utakmice protiv Bacelonete, zaključuje Krapić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.