Finale doigravanja: Sandro Sukno sanirao ozljedu, ponajbolji igrač na svijetu igra protiv Juga

Utorak, 05. svibnja 2015. 16:38 Napisao/la  I. V.

Sukno je zadnjih tjedana prošao nekoliko sanacijskih terapija, uskočila je u pomoć i fizioterapeutska služba HNK-a Rijeka


Sandro Sukno u srijedu će igrati protiv Juga u prvoj utakmici doigravanja za prvaka! Ponajbolji svjetski vaterpolist ima problema s ligamentom koljena zbog čega nije igrao u zadnjem razdoblju. Iako je postojala mogućnost da će zaigrati protiv Szolnokija, odlučeno je da Sukno preskoči utakmicu protiv mađarske momčadi i dobije još nekoliko dana za sanaciju neugodne ozljede.

Sukno je zadnjih tjedana prošao nekoliko sanacijskih terapija, uskočila je u pomoć i fizioterapeutska služba HNK-a Rijeka. Ozljeda nije u potpunosti zaliječena, ali je Sukno spreman pomoći suigračima u utakmicama protiv Juga i Fina Sixa u Barceloni.

Prošle sezone Sukno je obolio od mononukleoze, vratio se u završnici sezone, ali nije bio u optimalnom stanju. Da su Sukno i Obradović bili zdravi, dojam je da bi prošle sezone rasplet na Final Sixu u Barceloni bio drugačiji.

Ove sezone Sukno ponovo igra u vrhunskoj formi zbog koje u većine stručnjaka slovi najboljim igračem na svijetu. Neugodna ozljeda koljena sigurno će predstavljati smetnju, ali sa Suknom u bazenu igra Primorja dobiva drugačiji smisao.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.