FINALE REGIONALNE LIGE

Radu proglašen najboljim igračem finala

Petak, 03. travnja 2015. 22:05 Napisao/la  P. M.

Radu postigao tri pogotka protiv Juga

S tri pogotka protiv Juga svoju je titulu MVP-ja, odnosno najkorisnijeg igrača finalne utakmice zaslužio Cosmin Radu. Nedostaje novinarima riječi ove sezone kojima bi opisali fenomenalne izvedbe koje Radu u bazenu pruža iz tjedna u tjedan. Sve je to prepoznato od strane struke, rumunjski je centar uz klupsku tako uzeo i novu individualnu medalju.

U posljednja dva finala danas već ugasle Jadranske lige svoje je titule u kapici Primorja uzimao Paulo Obradović. Dubrovački vanjski igrač i danas je u redovima svoje momčadi bio najbolji, no lovorike su i ove godine namjenjene samo Primorju.

Riječka je momčad u drugom poluvremenu pobjedila rezultatom 12:4, kao rijetko kada upriličeno je bilo vrhunskih šesnaest minuta i to u ogledu protiv najljućih rivala. Dogodio se pravi podvig, baš u prelomnim trenucima sezone kada se najavljuju pohodi na preostala dva trofeja, domaće prvenstvo i Ligu prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.