WTA Stuttgart: Mirjana Lučić-Baroni pobijedila Vesninu i nastavila pobjednički niz

Utorak, 23. travnja 2013. 16:14 Napisao/la  SC

WTA Stuttgart, 1. kolo: Lučić-Baroni (Hrvatska, Q) - Vesnina (Rusija) 6:0, 6:4

 

 

 

Mirjana Lučić-Baroni ostvarila je svoju najveću pobjedu ove sezone. Sa 6:0, 6:4 nadigrala je 29. tenisačicu svijeta Elenu Vesninu i plasirala se u drugo kolo u kojemu će igrati protiv druge nositeljice Na Li. Hrvatskoj tenisačici za pobjedu je bilo potrebno samo sat i 18 minuta igre. Prvi set osvojila je realiziravši tri od sedam break prilika i spasivši jedinu koju je Vesnina imala.

Drugi set bio je puno izjednačeniji i neizvjesniji. Lučić-Baroni povela je 5:2, potom kod 5:3 prokockala servis za meč, ali je kod 5:4 još jednom oduzela servis Ruskinji i to joj je donijelo pobjedu.Osvojeni drugi set tim je veći podvig jer je ostvaren uz samo 45% prvog servisa. Ukupno je u meču Lučić-Baroni ubacila 52% prvog servisa, čija joj je iskorištenost bila na 72%. Na drugom servisu osvojila je 57%. Zabila je pet asova i napravila dvije dvostruke pogreške.

 

WTA Stuttgart, 1. kolo: Lučić-Baroni (Hrvatska, Q) - Vesnina (Rusija) 6:0, 6:4

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.