Sydney Morning Herald: Ajla Tomljanović mijenja državljanstvo i odlazi nastupati za Australiju?

Četvrtak, 24. srpnja 2014. 19:50 Napisao/la  SC

Australski savez s radošću je prihvatio pojačanje u svojoj reprezentaciji. 21-godišnja Ajla nedavno se plasirala u osminu finala Roland Garrosa i ima velike planove za budućnost

Sydndey Morning Herald objavio je za Hrvatsku neočekivanu, a za njih uistinu veliku vijest: Ajla Tomljanović u procesu je pribavljanja državljanstva Australije za koju bi trebala nastupati već od US Opena. Australski savez s radošću je prihvatio pojačanje u svojoj reprezentaciji. 21-godišnja Ajla nedavno se plasirala u osminu finala Roland Garrosa i ima velike planove za budućnost.

Tomljanović od svoje 13. godine živi i trenira na Floridi, u Akademiji Chris Evert. Godinu dana borila se s mononukleozom, a s novim trenerom mlada je Zagrepčanka s 495. mjesta ušla je među 60 najboljih tenisačica na svijetu. S Anom Konjuh i Donom Vekić bila je zalog za budućnost hrvatskog ženskog tenisa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.