Caroline Wozniacki zaustavila Petru Martić u polufinalu Kopenhagena

Subota, 14. travnja 2012. 16:28 Napisao/la  M. B.

Wozniacki - Martić 6:3, 6:2. Hrvatska tenisačica tako je drugu godinu za redom dogurala do polufinala WTA turnira u Danskoj

Petra Martić poražena je u polufinalu WTA turnira u Kopenhagenu od Caroline Wozniacki 3:6, 2:6. Martić je tako ponovila prošlogodišnji uspjeh u danskoj prijestolnici kada je također uspjela ući među četiri najbolje. Susret protiv Wozniacki trajao je sat i osam minuta, a Martić je imala jednu priliku za break u cijelom susretu koju je i iskoristila.

Na otvaranju susreta Wozniacki i Martić su obje uspjele doći do jednog breaka, a kada je Dankinja povela 4:3 tu je ujedno bio kraj prvog seta. Naime, u idućem gemu hrvatska tenisačica nije uspjela zadržati servis i više nije bilo povratka.

Prva nositeljica je bila još uvjerljivija u drugom setu, dva oduzeta servisa su bila više nego dovoljna da danska tenisačica na domaćem terenu izbori finale protiv Njemice Angelique Kerber koja je u drugom polufinalu bez većih problema svladala Srpkinju Jelenu Janković 6:2, 6:1.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.