Ana Konjuh pobjednica Montpelliera, Dubrovkinja osvojila prvi profesionalni turnir u 15. godini

Nedjelja, 23. lipnja 2013. 21:35 Napisao/la  SC

ITF Montpelleir, finale: Konjuh - Khromacheva 6:3, 6:1

Ana Konjuh pobjednica je ITF-ova turnira u Montpelliera, 15-godišnja Dubrovkinja osvojila je prvi turnir u profesionalnoj karijeri! U nedjeljnom finalu tri godine starija Ruskinja Irina Khromachevanije bila dorasla suparnica, Konjuh je pobijedila 6:3, 6:1

 

Konjuh je prvo finale u profesionalnoj karijeri igrala u Antalyiji, gdje ju je pobijedila Srpkinja Jovana Jakšić. Drugo finale  u Mariboru izgubila je od prvog slovenskog reketa,  Polone Hercog.

U Montpellier je otišla iskoristivši prvu od tri pozivnice koje je zaradila zaključivši prošlu godinu na četvrtom mjestu rang liste najboljih juniorki svijeta. Do finala je ostvarila četiri pobjede, a u finalu dočekala prvi put u profesionalnoj karijeri da joj suparnica mora čestitati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.