PATRICK McENROE Ne moramo slušati mišljenja Nadala i Đokovića, oni su bogati

Nedjelja, 14. lipnja 2020. 14:15 Napisao/la  SC
Patrick McEnroe
Patrick McEnroe

Patrick McEnroe nije se utručavao reći što misli o Novaku Đokoviću i Rafaele Nadalu, dvojici ponajboljih tenisača današnjice.

Đoković i Nadal izjavili su da neće igrati na US Openu od 31. kolovoza do 13. rujna ako protokol zaštite od koronavirusa bude rigorozan, ako bude velika stanka između dolaska na teren i mečeva.

- Ne vidim razlog zašto se US Open ne bi organizirao osim ako se situacija s koronavirusom ne pogorša. Mislim da će većina tenisača igrati i ne moramo slušati mišljenja Nadala i Đokovića. Oni su bogati i njihova mišljenja su iskrivljene činjenice. Čuo sam druge tenisače, većina je za to da se igra, rekao je McEnroe.

Novak je protiv najavljene mjere da samo jedan član ekipe može biti uz igrača, Nadal je rekao da neće igrati ako ne bude sigurno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.