Eurosport TV od subote na hrvatskom jeziku, među komentatorima proslavljeni sportaši

Petak, 18. studenog 2016. 11:38 Napisao/la  SC

Hrvatski će tako postati 22. jezik na kojemu se emitira program Eurosporta.

Najpoznatiji europski sportski kanal Eurosport od subote 19. studenoga započet će s emitiranjem na hrvatskom jeziku, objavljeno je na prezentaciji tijekom koje su predstavljeni neki od 25 članova komentatorske ekipe koja će raditi na hrvatskom Eurosportu.

Hrvatski će tako postati 22. jezik na kojemu se emitira program Eurosporta.

- Pokretanje Eurosporta na hrvatskom jeziku bila je naša želja već duže vrijeme, jer smatramo kako se sportske priče i emocije koje donosi sport moraju ispričati na lokalnom jeziku. No, kao što znate za sve treba pronaći pravi trenutak, a on je stigao sada, rekao je Saša Kojić, potpredsjednik za sport kompanije Discovery Networks za područje srednje i istočne Europe, Bliskog istoka i Afrike.

Eurosport je vrlo ambiciozan po pitanju kupovine televizijskih prava za sve velike sportske događaje i već sada je otkupio prava za sve ljetne i zimske olimpijske igre za Europu do 2024. godine, a među velikim događajima koje gledatelji mogu pratiti na kanalima ove sportske televizije bit će i svjetsko atletsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Londonu, svjetsko prvenstvo u plivanju iz Budimpešte, zatim sva četiri teniska "grand slam" turnira kao i prijenosi njemačkog nogometnog prvenstva i gotovo sva natjecanja u Svjetskim kupovima u zimskim sportovima.

Među komentatorima bit će i nekoliko bivših proslavljenih hrvatskih sportaša koji će zahvaljujući vlastitom iskustvu gledateljima zasigurno moći još više približiti događaje koje će prenostiti.

Među njima su Gordan Kožulj, Nika Fleiss i Vladimir Miholjević.

Lokalizirani Eurosport s hrvatskim komentatorima bit će dostupan na svim platformama na kojima se Eurosport i dosad emitira u Hrvatskoj, ali na engleskom jeziku. To su Vip TV, B.net TV, Amis TV, Total TV, Evo tv, H1 TV, UMU, Terrakom te Zabava i to.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.