Nemoguće je utvrditi gdje se Grigor Dimitrov zarazio, oglasio se njegov menadžer

Srijeda, 24. lipnja 2020. 15:42 Napisao/la  SC
Đoković i Dimitrov
Đoković i Dimitrov

Oglasio se Georgi Stoimenov, menadžer tenisača Grigora Dimitrova prokomentirao je spekulacije da je njegov klijent glavni krivac za zadrsko događanje koronavirusa:

- Kada se Grigor vratio u Monaco nije se osjećao dobro, napravio je sve testove, ne samo specijalizirani test za Covid-19, već je obavio pregled cijelog tijela. Napravio je primjerice i sken pluća koji je pokazao da je sve čisto. Pokušali smo analizirati od koga, kada i gdje se mogao Grigor zaraziti, ali to je praktički nemoguće utvrditi. Svi su pokušali paziti, ali emocije kod igrača su očito malo prevladale vezano uz činjenicu da se nisu vidjeli tri-četiri mjeseca. Svi su se osjećali oslobođeno, a zbog toga su možda prešli neke granice. Što se publike tiče, u Beogradu je bio stadion za 4.000 ljudi i bio je pun do vrha. Bilo je puno onih koji su se slikali s tenisačima i pratili ih praktički gdje god je bilo dopušteno. Je li sve to bilo nadzirano na pravi način? Povremeno! No, očito su emocije bile jače od postojećih mjera u Srbiji, rekao je Stoimenov.

Dimitrov je u nedjelju objavio da je pozitivan nakon čega je turnir prekinut.

Testiranja svih sudionika odmah su otrkila još tri zaražene osobe među kojima je Borna Ćorić, Novak Đoković i njegova supruga saznali su da su pozitivni nakon testiranja obavljenih u Beogradu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.