Zovko poražen od Kohlschreibera, Njemačka osigurala pobjedu nad Hrvatskom

Srijeda, 23. svibnja 2012. 14:56 Napisao  Milan Kosanović

Kohlschreiber – Zovko 6:2, 7:6 (2)

Düsseldorf  - Drugo kolo Svjetskog Kupa, Plava liga

Njemačka – Hrvatska 0:2, Kohlschreiber – Zovko 6:2, 7:6 (2)

Hrvatska teniska reprezentacija nastavila je s nizom poraza u drugom kolu Svjetskog Kupa u njemačkom Düsseldorfu. Nakon Srbije, Hrvatska je tako poražena i od Njemačke, a susret parova bit će revijalnog karaktera baš kao i onaj protiv Srbije.

Nakon što je Ivan Dodig u utorak poražen od Floriana Mayera, Lovro Zovko također je ostao kratak u meču s domaćim tenisačem Philippeom Kohlschreiberom.  Hrvatski tenisač ovoga puta pružio je solidan otpor 27 igraču svijeta. Zovko je imao set loptu u drugom setu, no Nijemac se na koncu ipak pobrinuo da se ne igra treći set.

Protivnik Kohlschreiberu prvotno je trebao biti Ivo Karlović, no meč je otkazan, a umjesto Karlovića uskočio je Lovro Zovko. Razlog otkazivanja meča za sada je još uvijek nepoznat.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.