Njemačka povela 1:0 protiv Hrvatske, Mayer ostavio Dodiga na samo dva gema

Utorak, 22. svibnja 2012. 17:16 Napisao/la  SC

Düsseldorf, Svjetski momčadski kup, Plava skupina: Hrvatska – Njemačka 0:1 (Dodig – Mayer 1:6, 1:6)

Düsseldorf, Svjetski momčadski kup, Plava skupina

Hrvatska – Njemačka 0:1 (Dodig – Mayer 1:6, 1:6)

Hrvatski tenisač Ivan Dodig poražen je od Njemca Floriana Mayera rezultatom 2:0 u setovima. O Dodigovoj igri dovoljno govore tek dva osvojena gema u cijelom meču. Njemačka je povela protiv Hrvatske u drugom kolu Plave skupine Svjetskog momčadskog kupa  s 1:0.

Podsjetimo, u prvom kolu Hrvatska je poražena od Srbije rezultatom 1:2. Ivan Dodig i Lovro Zovko nisu se proslavili, Troicki je uvjerljivo slavio protiv Dodiga, a Tipsarević je "počistio" Zovka bez izgubljenog gema.

Hrvati su ipak u parovima ublažili poraz, Dodig i Zovko slavili su nad Troickim i Zimonjićem, no slaba je to utjeha za hrvatski tenis koji je i u drugom kolu svjetskog momčadskog kupa u Düsseldorfu na dobrom putu da ponovi rezultat iz prvog kola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.