Diego Armando Maradona stigao u Zagreb na finale Davis Cupa

Petak, 25. studenog 2016. 00:20 Napisao/la  SC

Maradona je 2005. godine boravio  u Novom Vinodolskom, gdje je  igrao ekshibicijsku malonogometnu utakmicu zajedno s Davorom Šukerom, Zvonom Bobanom i ostalim gostima


Diego Armando Maradona stigao je u Zagreb u četvrtak nešto prije ponoći. Kao što je najavljeno, Maradona je došao bodriti argentinske tenisače u finalu Davis Cupa.

U zračnoj luci dočekali su ga fotoreporteri i navijači, koji su se zatekli na licu mjesta.

Iako se znalo da dolazi u Zagreb, nije se znalo kada točno dolazi budući da je bio na turneji po UAE.

Maradona je veliki ljubitelj tenisa, u Moskvi je 2006. godine gledao finale Rusije i Argentine.

Najveći nogometaš svih vremena u 56. godini izaziva veliku medijsku pažnju gdje god se pojavi. U Hrvatskoj je zadnji put bio prije dvie godine, kada je boravio u Dubrovniku.

Maradona je 2005. godine boravio  u Novom Vinodolskom, gdje je  tijekom teniskog turnira iz serije Senior Tour igrao ekshibicijsku malonogometnu utakmicu zajedno s Davorom Šukerom, Zvonom Bobanom i ostalim gostima.

Tijekom karijere Mardona je igrao zajedno sa Šukerom u Sevilli, pa će predsjednik HNS-a vjerojatno ugostiti  jedinog igrača u povijesti nogometa koji je bio veći od momčadi za koje je igrao.

Uključujući momčad Argentine koja je zahvaljući Maradoni postala svjetski prvak 1986. godine u Meksiku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.