Davis Cup: Čilić i Draganja donijeli drugi bod Hrvatskoj, pobjednik US Opena zadovoljan izvedbom

Subota, 13. rujna 2014. 20:41 Napisao/la  SC

Susret parova: Čilić/Draganja - Haase/Rojer 6:2, 3:6, 6:3, 6:4

Dva Marina, Čilić i Draganja svladala su Robina Haasea i Jeana Rojera u igri parova i tako hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji u Amsterdamu donijela drugi bod u utakmici s Nizozemskom. Hrvatska tako u doigravanju za ulazak u Svjetsku skupinu na nizozemskoj zemlji sada vodi s 2:1. Čilić i Draganja svladali su vrlo neugodne Nizozemce u četiri seta, rezultatom 6:2, 3:6, 6:3, 6:4 i to nakon dva i pol sata igre. 

Naš je par odličmo otvorio meč i čak dvaput oduzimao servis Nizozemcima, prevođen sjajnim Čilićem. Haase i Rojer se vraćaju, no u zabršna dva seta Čilić i Draganja rješavaju pitanje pobjednika. Trećega dana hrvatske bi boje trebali braniti Mate Delić i Borna Čorić, a bude li potrebno, u peti če meč uskočiti i Marin Čilić, koji je nakon dobivenog meča protiv nizozemskog para rekao kako je zadovoljan svojom izvedbom:

- Dobro sam se prilagodio na podlogu i zadovoljan sam kako sam odigrao. Atmosfera u ekipi je sjajna i sada je jedino važno da u nedjelju osvojio i treći bod, rekao je najbolji hrvatski tenisač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.