US Open: Novak Đoković u finalu protiv Rogera Federera, Marin Čilić osvojio samo tri gema

Subota, 12. rujna 2015. 00:56 Napisao/la  SC

Polufinale: Đoković - Čilić 6:0, 6:1, 6:2,  Roger Federer - Stan Wawrinka  6:4, 6:3, 6:1


Novak Đoković plasirao se u finale US Opena nakon što je u polufinalu eliminirao prošlogodišnjega pobjednika Marina Čilića sa 6:0, 6:1, 6:2. Podatak da je Čilić osvojio tri gema sve govori o odnosu snaga u neravnopravnom meču.

Ako se može govoriti o nekakvom otporu, može se izdvojiti da je Čilić u trećem setu jednom uspio oduzeti servis Đokoviću i izjednačiti na 2:2. Nakon toga više nije imao nikakve šansu, Đoković je jednostavno bio predobar za Čilića.

Inače, Đoković je 14. put Ćilića pobijedio u 14. međusobnom susretu. Nikada lakše! Marin Čilić izjavio je da nije bio spreman za meč zbog ozljede zgloba, te da ne bi ni igrao da nije bilo riječ o polufinalnom meču US Opena.

U drugom polufinalu Roger Federer u švicarskom okršaju pobijedio je Stana Wawrinku sa 6:4, 6:3, 6:1. Ni Federer se nije previše potrošio kao ni Đoković

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.