Tommy Haas pobijedio Marina Čilića u polufinalu Hamburga; Hrvat bez osvojenog gema u drugom setu

Subota, 21. srpnja 2012. 18:13 Napisao/la  SC

Marin Čilić (Hrvatska) - Tommy Haas (Njemačka) 6:7, 0:6

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić poražen je u polufinalu ATP turnira u Hamburgu od Nijemca Tommya Haasa trenutno 49. igrača svijeta rezultatom 6:7, 0:6. U prvom setu vodila se izjednačena utrka, nakon 6:6 u gemovima iskusni Nijemac u tiebreaku slavio je rezultatom 7:9 te osvojio prvi set. 

U nastavku meča Marin Čilić odigrao je sramotno, njemački veteran 34-godišnji Haas "pomeo" je hrvatskog tenisača sa 0:6 u gemovima te uvjerljivo osvojio set, meč te izborio plasman u finale Hamburga.

Podsjetimo, Tommy Haas 2002. godine bio je svjetski broj dva, a posljednji put među deset najbolji tenisača svijeta bio je 2007. godine. U finalu turnira Haas će snage odmjeriti s Argentincem Juanom Monacom koji je u drugom polufinalu slavio nad Španjolcem Nicolasom Almagrom rezultatom 2:1 u setovima (3:6, 6:3, 6:4).


ATP turnir Hamburg Njemačka, polufinale:

Marin Čilić (Hrvatska) - Tommy Haas (Njemačka) 6:7 (7), 0:6

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.