Nadal sretno protiv Fisha

Ponedjeljak, 21. studenog 2011. 09:58 Napisao  Marko Babić

Rafael Nadal pobjedom protiv Amerikanca Mardyja Fisha  Mardy Fish 6:2, 3:6, 7:6 (3) nakon velike borbe otvorio je nastup na završnom Mastersu u Londonu na kojem nastupa osam najboljih svjetskih tenisača.

Tri iscrpljujuća seta - Rafael Nadal
Tri iscrpljujuća seta - Rafael Nadal Foto: google.co.uk

I prije početka turnira bilo je puno nepoznanica oko Nadala budući da je španjolski tenisač posljednji susret odigrao prije mjesec dana kada je izgubio od Floriana Mayera nakon čega je pauzirao zbog ozljede mišića. Fish je krajem trećeg seta kod 4:5 spasio dvije meč lopte i uspio izboriti trinaestu igru. Ipak, Nadal je u tie-breaku vrlo brzo odjurio do 4:1 i za Amerikanca nije bilo povratka. U drugom susretu skupine B Roger Federer svladao je Jo-Wilfrieda Tsongu 6:2, 2:6 6:4. U idućem meču skupine B sastaju se Nadal i Federer.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.