Murray nanio Đokoviću prvi poraz ove godine u polufinalu Dubaija

Petak, 02. ožujka 2012. 19:01 Napisao  Marko Babić

Murray - Đoković 6:2, 7:5. Đoković je lani na otvaranju sezone nanizao 41 pobjedu i pritom osvojio sedam titula prije nego što ga je u polufinale Roland Garrosa svladao Roger Federer

Andy Murray svladao je Novaka Đokovića u polufinalu ATP-a u Dubaiju 6:2, 7:5 nanijevši mu prvi poraz ove godine. Đoković je lani na otvaranju sezone nanizao 41 pobjedu i pritom osvojio sedam titula prije nego što ga je u polufinale Roland Garrosa svladao Roger Federer. Ovoga puta Murray se potrudio da Đoković ipak ne krene tako žestoko, a u finalu ga čeka ogled s Rogerom Federerom koji je svladao Juana Martina Del Potra 7:6 7:6.

- Prvi set sam servirao odlično i igrao jako agresivno kada mi se pružila prilika. U drugom setu Đoković je krenuo agresivnije. Zbog ovoga je važan bio meč na Australian openu, jer iz meča u meč sam mu zadavao sve više problema - rekao je Andy Murray.

- Murray je bio sjajan, odličan na servisu i dobar u terenu. Previše sam griješio, okrećem se Indian Wellsu i Miamiju, sljedećim turnirima i sljedećim izazovima, rekao je Novak Đoković.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.