Masters: Marin Čilić protiv Tomasa Berdycha upisao novi uvjerljiv poraz

Srijeda, 12. studenog 2014. 16:40 Napisao/la  SC

Marin Čilić izgubio je od Tomasa Berdycha 3:6, 1:6 i tako ostao bez šansi za plasman u polufinale Mastersa

Marin Čilić izgubio je od Tomasa Berdycha 3:6, 1:6 i tako praktički ostao bez šansi za plasman u polufinale Mastersa u Londonu! Hrvatski tenisač odigrao je još jedan loš meč u kojem nikako nije mogao pronaći igru koja mu je donijela naslov na US Openu. Bio je to deseti međusobni ogled i šesta pobjeda Berycha.

Čilić je loše krenuo u meč, spasio je tri break lope na početnom udarcu, ali četvrtu nije mogao. Berdych je na svom servisu uz nešto problema potvrdio prednost. Kod 3:4 Čilić je imao dvije pilike za break, ali ih nije iskoristio.  Kod 3:5 Berdych je stigao do set lopte, ali je forehand poslao van granica igrališta. Uslijedila je druga set lopta, a ovoga puta pogriješio je Čilić.

Čilić se trgnuo na otvaranju drugog seta, kod 1:1 imao je dvije break prilike, ali Berdych se uz tri pogreške hrvatskog tenisača lako izvukao. I onda je Čilić opet izgubio servis (1:3). Kod 1:4 Berdych je odjurio na 0:40, hrvatski tenisač je kod 15:40 poslao loptu u mrežu i tako predao meč češkom tenisaču. Ako to nije bilo dovoljno Čilić je kod 1:5 imao dodatne dvije prilike za break (Sedam ukupno u meču), ali bila je to srijeda u kojoj Marinu ništa nije polazilo za rukom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.