Ivan Dodig uspješan, Darija Jurak neuspješna u parovima

Srijeda, 11. siječnja 2012. 17:29 Napisao/la  I. M.

Dodig je s Ukrajincem Sergijem Stahovskim četvrte nositelje Roberta Lindstedta iz Švedske i Horiu Tecaua iz Rumunjske sa 6:1, 6:7 (2), 10:3

Nakon što je izgubio u 1. kolu pojedinačnog dijela turnira od Poljaka Lukasza Kubota, Ivan Dodig sljedećeg je dana ipak okusio slast pobjede. U konkurenciji parova zajedno s Ukrajincem Sergijem Stahovskim Dodig je izbacio četvrte nositelje Roberta Lindstedta iz Švedske i Horiu Tecaua iz Rumunjske sa 6:1, 6:7 (2), 10:3. U 2. kolu igrat će protiv Britanaca Fleminga i Hutchinsa.

ATP Sydney, parovi, 1. kolo:Dodig/Stahovskij (Hrvatska/Ukrajina) - Lindstedt/Tecau (Švedska/Rumunjska, 4) 6:1, 6:7 (2), 10:3 Darija Jurak oprostila se od utrke za naslovom u konkurenciji parova, zajedno s Rumunjkom Soranom Cirsteom poražena je od rumunjske kombinacije Begu/Niculescu sa 6:3 i 7:5 u četvrtfinalu WTA turnira u australskom Hobartu.
WTA Hobart, parovi, četvrtfinale: Niculescu/Begu (Rumunjska) - Jurak (Hrvatska)/Cirstea (Rumunjska) 6:3, 7:5.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.