GORAN IVANIŠEVIĆ TVRDI

Becker može Đokovića naučiti jedino njemački

Srijeda, 22. siječnja 2014. 17:50 Napisao/la  SC

 Sviđa mi se i današnji stil igre, iako bih volio da igrači više izlaze na mrežu, kaže Ivanišević

Goran Ivanišević dao je intervju za Telegraf tijekom boravka u Melbourneu, gdje sudjeluje na veteranskom turniru. U razgovoru se dotaknuo svega pomalo, na osebujan način opisao je suradnju Novaka Đokovića i Borisa Beckera.

- Becker može Đokovića naučiti jedino njemački jezik! Boris je izuzetno pametan igrač, nije samo bum-bum igrač kako su ga godinama predstavljali. Za mene je jedan od najboljih tenisača. Becker može Đokoviću donijeti malo više agresivnosti, malo korekcija, ali Đoković je kao stroj i kada igra sigurno, najbolji je igrač na svijetu, smatra Ivanišević.

Tenis se promijenio od Ivaniševićevih vremena:

- Tereni su u moje vrijeme bili brži, možda bi trebalo naći sredinu. Sviđa mi se i današnji stil igre, iako bih volio da igrači više izlaze na mrežu. Danas ne izlaze jer se boje, podloga je puno sporija pa bi bar loptice trebalo ubrzati. Svaka generacija je imala svoje najbolje igrače, nekada se igralo s drvenim reketima. Ne znam na kakvoj bi se podlozi danas mogli uspoređivati Sampras i Đoković, nikada nećemo moći utvrditi razliku, kaže Ivanišević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.