Goran Ivanišević trener osmog igrača na svijetu, Tomaš Berdych službeno objavio vijest

Utorak, 09. kolovoza 2016. 10:16 Napisao/la  SC

Ivanišević prije mjesec dana dobio otkaz od Marina Čilića


Goran Ivanišević postao je član stručnog stožera Čeha Tomaša Berdycha (30). Osmi igrač svijeta službeno je objavio da je angažirao Ivaniševića:

- Kako bih nastavio napredovati odlučio sam u svoj tim dodati Gorana Ivaniševića. Osjećam kako je Goran sa svojim iskustvom, kako igračkim tako i trenerskim, te sa svojom energijom idealan dodatak, objavio je Berdych.

Berdych se u svibnju ove godine razišao s Venezuelancem Danielom Vallverduom, te je od tada radio s hrvatskim trenerom Lukom Kutanjcem koji će ostati u stručnom stožeru.

Ivanišević prije mjesec dana dobio otkaz od Marina Čilića. Čilić i Ivanišević surađivali su od 2013. godine, u razdoblju najvećeg Čilićeva uspjeha. Zajedno su osvojili US Open 2014.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.