GORAN IVANIŠEVIĆ

Novak nije s ove planete

Nedjelja, 11. srpnja 2021. 22:30 Napisao/la  SC

 Novak je jednostavno genijalac

Novak  nije s ove planete

Goran Ivanišević osvojio je Wimbledon točno 20 godina prije nego što je Novak Đoković šestim trijumfom na Wibledonu osvojio 20. Grad Slam turnir u karijeri.

- Nestvarno je što se događa. Kada smo krenuli u sezonu Australija je bila jako važna. Cijeli je svijet bio protiv njega, a on im je s ozljedom pokazao da može. Što se tiče Roland Garrosa i prije sam rekao da će Nadala lakše dobiti u polufinalu. Zato sam bio sretan kada sam vidio da će igrati u polufinalu, Novak nije. Novak je došao na Wimbledon s velikim samopouzdanjem. Igrao je neke mečeve bolje, neke lošije. On je jednostavno genijalac koji te gura naprije. Novak vuče nas uz stručnog stožera, trebaju nam neke jake tablete, ali pomažu. On nije s ove planete. Mi Balkanci smo posebni. Balkanca mogu razumjeti samo Balkanci, ali mi možemo svakog trenirati. Kada Novaka u finalu publika naljuti, on odmah igra bolje, kazao je za srpske medije Goran Ivanišević, član stručnog stožera Novaka Đokovića, koji je odmah nakon finala otišao u ložu da bi titulu proslavio sa svojim timom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.