Dodiga u 1. kolu Sydneyja zaustavio Poljak Kubot

Ponedjeljak, 09. siječnja 2012. 11:41 Napisao  Marko Babić

Dodig - Kubot 6:7 (4), 5:7. U drugom setu Dodig je ispustio samo osam poena na svoj servis, ali ti poeni bili su unutar dva servis gema koje je izgubio

Ivan Dodig nije se uspio plasirati u drugo kolo ATP turnira u Sydneyu. Previsokom preprekom pokazao se Poljak Lukasz Kubot koji je slavio sa 7:6 (4) 7:5 nakon dva sata igre. U prvom setu, koji je odlučen u trinaestoj igri, niti jedan tenisač nije uspio doći do breaka iako je Dodig imao dvije, a Kubot tri šanse za oduzimanje servisa.

Dodig je uspio samo jednom oduzeti servis poljskom tenisaču ali ni to nije bilo dovoljno da osvoji drugi set. Da stvar bude gora za hrvatskog tenisača u drugom setu izgubio je samo osam poena na svoj servis, ali ti poeni bili su unutar dva servis gema koje je izgubio.

Rezultati 1. kola: Ebden (Aus) - Granollers (Špa, 7) 6:1,3:6,6:3, Sweeting (SAD,6) - Muller (Luk) 3:6, 7:6 (2),7:5, Istomin (Uzb) - Andujar (Špa) 6:3, 2:6, 6:3, Nieminen (Fin) - Duckworth (Aus) 6:2, 6:2, Reynolds (SAD) - Stakhovskij (Ukr) 7:5, 6:3.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.