David Ferrer i Olivier Rochus u finalu Aucklanda

Petak, 13. siječnja 2012. 12:03 Napisao  Marko Babić

Ferrer je u polufinalu pobijedio  Fernanda Verdasca 6:3, 6:4, a Rochus je bio uspješniji od Philippa Kohlschreibera 6:7 (4), 6:1, 6:4

Španjolac David Ferrer i Belgijanac Olivier Rochus igrat će u finalu turnira u Aucklandu. Rochus, kojem  će to biit drugo finale Heineken Opena, svladao je u polufinalu Nijemca Philippa Kohlschreibera 6:7 (4), 6:1, 6:4. David Ferrer, prvi nositelj turnira, u polufinalu je pak svladao trećeg nositelja i sunarodnjaka Fernanda Verdasca 6:3, 6:4, a oba igrača su četvrtfinale i polufinale morale igrati u petak zbog kiše koja je pomaknula satnicu.

Ferrer je u četvrtfinalu svladao Kolumbijca Alejandra Fallu 6:4, 4:6, 6:3, dok je Verdasco izbacio Guillerma Garciju-Lopeza 7:5, 6:4. Inače, Ferrer je već dvaput slavio u Aucklandu, dok će se Rochus pokušati nagraditi za 31. rođendan kojega će proslaviti u iduću srijedu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.