ATP Rotterdam: Marin Čilić u finalu poražen od Tomasa Berdycha

Nedjelja, 16. veljače 2014. 16:36 Napisao/la  SC

ATP Rotterdam, finale: Čilić - Berych 4:6 2:6. Čeh je slavio protiv umornog Čilića koji nakon Zagreba nije uspio stići do novog ATP-naslova

Marin Čilić poražen je u finalu ATP-a u Rotterdamu, bolji je bio Čeh Tomas Berdych sa 4:6 i 2:6. Hrvatski tenisač nakon slavlja u Zagrebu tako nije uspio stići do druge titule.

Češki tenisač suvereno je kontrolirao meč, iskoristivši prvu break-priliku u trećem gemu prvog seta, nakon kojeg je znalački čuvao svoje srvis. U drugom setu Čilić se još lakše predao te već u prvom gemu prepustio break. Nakon što je Berdych u takvoj igri došao do 4:2, posljednja dva gema osvojiop je te lagano priveo meč kraju. Unatoč porazu u finalu Rotterdama valja očekivati blagi napredak na ATP-ljestviici koja će biti objavljena u ponedjeljak.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.