ATP Masters: Marin Čilić se porazom protiv Stana Wawrinke oprostio od natjecanja u Londonu

Petak, 14. studenog 2014. 23:03 Napisao/la  SC

Skupina A, 3. kolo: Marin Čilić - Stan Wawrinka 6:3 4:6 6:3

Hrvatski tenisač Marin Čilić se porazom oprostio od natjecanja na završnom turniru najboljih ove sezone u Londonu. U posljednjem kolu skupine A Čilić je poražen po treći puta, bolji je od njega bio švicarski tenisač Stan Wawrinka. Za utjehu Čiliću ostaje jedan osvojen set, u meču u kojem je pokazao najviše, u odnosu na prva dva. Tada je bio teško poražen od Novaka Đokovića i Tomasa Berdycha.

Jednom je Wawrinka uzeo break Čiliću u prvom setu, bilo je to kod rezultata 2:1, dok je Čilić za svoj jedini set na turniru to učinio kod svoga vodstva 5:4 u drugom setu. Čilić je Wawrinki vratio izgubljeni break kod 0:2 u trećem setu, no potom ga je izgubio još dva puta za konačnih 6:3. Wawrinka je pobjedom protiv Čilića osigurao nastavak natjecanja.

Parovi polufinala su: Federer - Wawrinka i Đoković - Nishikori.

Skupina A, 3. kolo: Marin Čilić - Stan Wawrinka 6:3 4:6 6:3

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.