ATP Umag: Marin Čilić pobijedio Nizozemca Sijslinga za četvrtfinale

Srijeda, 23. srpnja 2014. 19:15 Napisao/la  SC

Drugo kolo: Marin Čilić - Igor Sijsling 7:5, 6:3. Čilić je uz 54 posto prvog servisa osvojio 92 posto poena nakon početnog udarca

Marin Čilić pobijedio je Nizozemca Igora Sijslinga 7:5, 6:3 na otvaranju ATP turnira u Umagu i izborio četvrtfinale. Hrvatski tenisač je tako u trećem međusobnom ogledu sa Sijslingom stigao do treće pobjede.

Čilić je na putu do pobjede dopustio suparniku samo jednu break loptu, koju je nizozemski tenisač iskoristio. Čilić je uz 54 posto prvog servisa osvojio 92 posto poena nakon početnog udarca.

Hrvatski tenisač jedini servis izgubio je u prvom setu u kojem je imao vodstvo 5:2, ali je Nizozemac kod 3:5 vratio break i stigao do 5:5. Čilić je zadržao servis za 6:5 i odmah oduzeo Sijslingu servis i tako zaključio prvu dionicu.

Čilić je u drugom setu stigao do breaka i poveo 4:2, te je mirno priveo meč kraju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.