ATP: Ivan Karlović ušao u prvo finale nakon tri godine netom po povratku poslije bolesti

Subota, 20. srpnja 2013. 21:38 Napisao/la  SC

Bogota je tek drugi turnir na kojem je nastupio po povratku na teren

Ivo Karlović plasirao se u finale Bogote! Karlović je jedno finale ATP-turnira ostvario nakon tri godine pobjedom nad Kevinom Andersonom 6:4, 6:7, 6:3.

 

 Karlovićev je uspjeh tim veći što  se tek vratio na terena nakon  tri mjeseca pauze nakon teškog virusnog meningitisa. Bogota je tek drugi turnir na kojem je nastupio po povratku na teren.

 

Na glinenoj podlozi u Kolumbiji u prvom setu Karlović je jednom oduzeo servis Južnoafrikancu, u drugom je izvukao set-loptu kod 5:6 za tie-break, ali je zaredao tri izgubljena poena za 1:1. U trećem je setu iskoristio jedinu brejk-šansu za 4:2 i time priveo meč kraju.

Karlović je zadnje finale igrao Delray Beachu 2010. godine, zadnji od četiri turnira osvojio je 2008. godine u Nottinghamu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.